Schadl György

A kari elnök megfigyelése során nemcsak a végrehajtói körökben tapasztalható korrupcióról értesült az NVSZ de bőven akadtak más témák is. Ahogy arról beszámoltunk hétfőn írta meg a 444hu hogy Völner rokonának és Rogán kabinetfőnökének is elintézhetett egyetemi vizsgát a Végrehajtói Kar letartóztatott elnöke Schadl György.


Pin On Kiprobalando Projektek

Miközben Schadl György telefonját hallgatták kiderült hogy egyik állandó kapcsolata Varga Judit igazságügy-miniszter helyettese Völner Pál államtitkár.

. A portál birtokába. Az intézményt azután kerestük meg hogy a Völner Pál fideszes országgyűlési képviselőt és a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar. 2 days agoHivatásetikai szabályok és a vizsgaszabályzat megsértésének gyanúja merült fel ezért vizsgálatot indít a Pécsi Tudományegyetem ahol a letartóztatásban lévő Schadl György a végrehajtói kar elnöke is tanít értesült a 24hu.

2 days agoSchadl György nemcsak a vele közismerten jó kapcsolatot ápoló Völner Pál rokonainak intézhetett vizsgákat de a 444 birtokába jutott dokumentumok alapján feltételezhető hogy Nagy Ádámot a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal kabinetfőnökét is elég erősen segítette a Pécsi Tudományegyetemen PTE folytatott tanulmányai abszolválásában. 1 day agoAz is elképzelhető hogy a vizsgálat során újabb Schadl György által ajánlott nevekre is fény derül. A koronavírus-járvány újabb hullámai ellenére előbb stabilizálódott majd az év második felében látványosan nőtt a forgalom a kiadó lakások piacán ezzel együtt a bérleti díjak decemberre elérték idei csúcsukat és a bérlők fiz.


Pin By Klemi On Valosag Igazsag In 2021 Pantsuit Suits Pants

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel